SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında toplanan kitaplar dağıtıldı

Bu haber 19 Nisan 2022 - 20:46 'de eklendi.

‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında toplanan kitaplar Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu’nda törenle dağıtıldı.

İZMİR Valisi Yavuz Selim Köşger’in Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında kitap bağışı çağrısında bulunmasının ardından Torbalı genelinde toplanan kitaplar Kaymakam Ercan Öter’in de katıldığı programda 80. Yıl Ortaokulu’nda dağıtıldı.

YAPILAN açıklamada, dijital çağın, insanları bilgiye ulaşmada kolaya yönlendirmekte ve doğruluğu onaylanmamış bilgileri doğru kabul etmeye sevk ettiği belirtildi

İÇERİSİNDE barındırdığı bilgileri onay görmüş basılı yayınlar ve bu yayınların bulunduğu kütüphanelerin varlığı doğru bilgiye doğru kaynaktan ulaşmak konusunda daha çok önem kazandığını ifade eden Kaymakam Öter, şunları kaydetti: “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi kapsamında tüm ülkemizde olduğu üzere ilçemiz genelinde kütüphanesi olmayan okullarımız tespit edilmiştir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.