SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuşçuburun’daki ilkokula halı saha kazandırılıyor

Bu haber 16 Aralık 2023 - 0:57 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Kuşçuburun Barbaros İlkokulu’nu ziyaret ederek, yapımında sona yaklaşılan halı sahada yerinde incelemelerde bulundu.

TORBALI’YA bağlı Kuşçuburun Mahallesi’nde bulunan Barbaros İlkokulu’ndaki halı sahanın yapımında sona gelindi. Eğitime destek çalışmaları kapsamında çocukların ve gençlerin daha iyi, güvenli ve sağlıklı alanlarda spor yapmalarına olanak sağlamak adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda halı saha yapılıyor.

ÇOCUKLARIN eğitim aldıkları okullarda daha uygun şartlarda spor yapmalarına imkan sunmak adına çalışmalara hız kazandırıldığı belirtilirken, “Çocuklarımıza yapılan yatırım bizim için çok kıymetli. Onların, daha güzel ortamlarda eğitim alabilmesi, spor yapabilmesi ve keyifli vakit geçirebilmesi için okullarımızın bahçesine halı saha kazandırıyoruz. Okullarımızın bahçelerinde çalışmalar devam ediyor. En kısa süre içerisinde halı sahalar hazır olacak ve çocuklarımızın hizmetine sunulacak inşallah” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.