SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuşçuburun’daki fosseptik çukurlarında fareler cirit atıyor!

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 3:36 'de eklendi.

Alt yapı sorunu Kuşçuburun’da bu durum kötü görüntülere yol açıyor. Mahallenin girişinden ara sokaklarına kadar hemen hemen her yerde, açıktan akan fosseptik çukurları var. Çukurlar yaz döneminde fare ve sineklerden geçilmiyor

TORBALI’YA bağlı Kuşçuburun Mahallesi’nde bulunan fosseptik suları, mahallenin canına tak etmiş durumda. Özellikle yaz aylarında oldukça kötü bir görüntüye bürünen yerde oluşan kokular ise vatandaşın yolda yürümesini dahi güçleştiriyor.

MAHALLENİN birçok bölgesinde evlerin dibinde yer alan su yollarının içine akan fosseptik, günümüz Torbalı’sına yakışmıyor. Mahalle sakinleri: “Yıllardır çektiğimiz bu sorun bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Kötü görüntüyle birlikte yaşanan ağır kokudan duramıyoruz. Özellikle yaz aylarında bölgede birçok fare ortaya çıkıyor” dedi.

HER yıl fareler ve çeşitli böceklerin, kurbağaların ve yılanların da doğal yaşam alanı haline gelen fosseptik çukurları, yaz döneminde ise sinek ve sivrisinek üretmeye başladı. Havaların ısındığı şu günlerde ortalığı sinekler sararken, vatandaşlar ve çevre esnafı büyük sıkıntı yaşamaya başladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.