SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuşçuburun’da kanalizasyon çalışması ne zaman başlayacak?

Bu haber 04 Mayıs 2023 - 22:02 'de eklendi.

Torbalı’nın iki mahallesinde bulunan ve vatandaşların tepkisine neden olan kanalizasyon sorunu nihayet çözüme kavuşturuluyor. Subaşı ve 19 Mayıs mahallelerinde yürütülecek çalışma ile kalıcı çözüm sağlanacak. Kanalizasyon sorunuyla mücadele eden Kuşçuburun Mahallesi ise halen çözüm bekliyor.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı ilçesinde bulunan Subaşı ve 19 Mayıs mahallelerinde yaşayan vatandaşların uzun süredir çözüme kavuşturulmayan kanalizasyon sorununu çözmek için harekete geçti. İZSU, bölgenin evsel atık sularını Torbalı Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlayacak 15 kilometrelik atık su hattı ve 2 kilometrelik yağmursuyu hattı projesini hayata geçirecek.

İHALE TAMAM

İHALE süreci tamamlanan projenin imalatlarına en kısa sürede başlanacak. Toplamda 17 kilometre uzunluğunda olacak ve tüm evsel atık sularını Torbalı Atıksu Arıtma Tesisi’ne ulaştıracak. Burada arıtılan sular doğaya zarar vermeden bertaraf edilecek.

KUŞÇUBURUN’DA HALEN ÇALIŞMA YOK

BÖYLECE, Subaşı ve 19 Mayıs mahallelerinin kanalizasyon sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturulacak ve bölgeye sağlıklı bir çevre kazandırılacak. Kanalizasyon sorunu ise Torbalı’nın merkeze yakın mahallelerinden olan Kuşçuburun’da ise halen devam ediyor. Vatandaşlar, evlerinin bahçelerine açtıkları logar çukurları ile çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.