SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuruyemiş-kahve-organik gıda satışı yapan Nostalji, Koruluk karşısında açıldı

Bu haber 16 Kasım 2020 - 9:06 'de eklendi.

Nostalji, Muratbey Mahallesi’ndeki Koruluk arasında bulunan basketbol sahaları karşısında hizmete girdi.

KURUYEMİŞ, kahve, filtre kahve, organik gıda, şekerleme, lokum, tropikal meyve gibi ürünlerin satıldığı firmayı, 4 farklı üniversite mezunu olan Gökberk Özeker ve babası Cahit Özeker işletecek.

ÜNİVERSİTEDE, Deniş Ulaştırma İşletme, İşletme, Adalet, Moleküler Biyoloji ve Genetik okuyan Gökberk Özeker’in eşi ise fiyoterapist…

ANTİKA eşyalara merakı olan ve bunlar için birçok ülkeyi gezip, değişik eserler satın alan Gökberk Özeker, dükkanında bu eserleri de sergiliyor. Örneğin, mekanın dış kapısında gün boyu 1973 yılı üretimi olan pikaptaki plak eşliğinde müzik sizi karşılıyor.

TORBALI’DAKİ Muratbey Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nde organik ürünlerin ve kuruyemiş çeşitlerinin satıldığı başka yerin bulunmadığını söyleyen Özeker, bu eksikliği gidermek için mağazalarını açtıklarını dile getirdi.

DAHA ilk günler olmasına rağmen gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını anlatan Özeker, “Ürünlerimiz tazedir ve yediğiniz zaman diğerleri ile arasındaki farkı mutlaka anlayacaksınız” şeklinde konuştu.

ÖZEKER, sözlerine şöyle devam etti; “Dökme olarak sattığımız organik ürünler de var. Bunlar diğer marketlerdeki organik olmayan ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Yani insanları marketteki organik olmayanların aynı fiyatına, bünyemizde sattığımız organik ürünlerle tanıştırıp kullanmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

İnstagram: https://www.instagram.com/nostaljikuruyemis/

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.