SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuruyan ağaç yan yattı, her an devrilebilir

Bu haber 22 Mart 2023 - 0:45 'de eklendi.

Torbalı’nın merkezi konumunda olan Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan ve en işlek caddeleri arası da yer alan yolda, yan yatan ağaç tehlike yaratıyor.

MAHALLEDEKİ ağacın bulunduğu Kıbrıs Caddesi’nde oturan veya dükkanları bulunan vatandaşlar, kuruyan ve her an devrilme riskiyle karşı karşıya kalan ağacın kesilmesini istiyor.

ÖNLEM ALINMALI

KONU ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan bilge sakinleri, ‘Zamana direnemeyen ve mevsimsel şartlar ve ağaç hastalıkları nedeni ile kuruyan ve devrilme tehlikesi ile karşı karşıya olan ağaçlarımız için önlem alınmalı.

‘CAN KAYBI OLABİLİR’

BU ağaçlar kesilmemesi sonucu devrilmesi durumunda oluşabilecek bir can kaybı bizi üzer. O yüzden biz de tedbirler önceden alınmalıdır’ şeklinde konuşarak Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne seslendi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.