SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kurulan pazar sonrası geriye ‘enkaz’ kalıyor!

Bu haber 23 Şubat 2023 - 1:12 'de eklendi.

Torbalı’da kurulan semt pazarları, ilçe sakinlerinin mutfak ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir noktada dursa da tezgâhlar toplandıktan sonra ortaya çıkan görüntü pazarın kurulduğu muhit sakinlerinin şikâyetlerine konu oluyor

TORBALI’DA kurulan semt pazarları, ilçe sakinlerinin mutfak ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir noktada dursa da tezgâhlar toplandıktan sonra ortaya çıkan görüntü pazarın kurulduğu muhit sakinlerinin şikâyetlerine konu oluyor.

TEZGÂHLARIN toplanmasının ardından pazar yerlerinin adeta çöp dağları oluşturan görüntüsü pazarın kurulduğu muhitte yaşayan yurttaşların rahatsızlık yaşamasına sebep oluyor. Konuya ilişkin konuşan muhit sakinleri, belediye ekipleri her ne kadar canla başla çalışsa da bunun yeterli olmadığını ifade ediyor.

“ÖRNEK TEŞKİL ETMEMİZ GEREKİYOR”

SEMT pazarlarının toplanmasının ardından oluşan görüntü kirliliğinin çözümü noktasında önerilerde bulunan yurttaşlar, zabıta ekiplerinin tezgâhların kurulu olduğu saatlerde pazarcı esnafına, çevreyi kirletmeme noktasında uyarılarda bulunması gerektiğinin altını çiziyor.

BU yöntemle belediye ekiplerinin işinin de hafifleyeceğini söyleyen Torbalılılar, İzmir’in gözde ilçelerinden birisi olan Torbalı’nın bu konuda çevre ilçelere de örnek teşkil etmesi gerektiğini savunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.