SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuru fasulye yemek için sora sora bu mekan bulunuyor

Bu haber 13 Nisan 2023 - 0:33 'de eklendi.

Türk Mutfağı’nın en önemli ve vazgeçilmez yemeklerinden olan kuru fasulye, aranan lezzet olmaya devam ediyor.

TOPLUMUN milli yemekleri sıralaması yapılma kuru fasulye dereceye girerdi. Herkes tarafından çok sevilen kuru fasulye yemeği aranan en büyük lezzetlerden biri.

FASULYENİN yetiştiği yere göre ünlü çeşitleri olan kuru fasulye yapılma tarifi bakımından da farklılıklar gösteriyor. Etli ve etsiz yapılan kuru fasulye yanında olmazsa olmazları pilav ve turşu ile servis ediliyor.

TORBALI’DA KURU FASULYE İÇİN BU ADRES ARANIYOR

BİRÇOK yerde lezzetli kuru fasulye yemeği yerler var. Ama Torbalı’daki İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Cömert Lokantası, sora sora bulunup kuru fasulyesi yenilen yerlerin başında geliyor. Cömert Lokantası, kuru fasulyesi ile Torbalı’nın her yerinden müşteri topluyor. Lokantanın kuru fasulyesini yiyenler tekrar tekrar geliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.