SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kurtuluş etkinlikleri bugün başlıyor

Bu haber 05 Eylül 2023 - 8:40 'de eklendi.

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü coşkusu, unutulmaz etkinliklerle yaşanacak. Etkinlikler bugün Göksel Doğançay konseri ile başlayacak

TORBALI, tarihi kurtuluşunun 101. yılına özel olarak düzenlenecek olan 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri ile bir kez daha coşkuya sahne olmaya hazırlanıyor. Bu yıl da gelenekselleşen kutlamalar, 5-6-7 Eylül tarihlerinde üç gün boyunca sürecek ve muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacak. Başta ünlü rock sanatçısı Haluk Levent olmak üzere birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan şenlikler, Torbalı halkını bekliyor. Bugün Göksel Doğançay konseri ile başlayacak olan etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı.

İŞTE ŞENLİKLERİN PROGRAMI:

BUGÜN: Göksel Doğançay Konseri: Rock müziğin güçlü sesi Göksel Doğançay, Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda sahne alacak. Cem Karaca ve Erkin Koray’ın unutulmaz şarkıları, Doğançay’ın yorumuyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Konser 20.30’da’da gerçekleşecek

6 EYLÜL ÇARŞAMBA: Söyleşi ve Tiyatro Gösterisi: Ünlü tarihçi Prof. Dr. Kemal Arı’nın “Lozan ve Mübadele” başlıklı söyleşi ile İsmail Uygur Kültür Merkezi bahçesinde 17.00’da buluşulacak. 20.30’da ise Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda ünlü tiyatro sanatçısı Yaşar Gündem’in tek kişilik gösterisi izleyicileri büyüleyecek.

7 EYLÜL PERŞEMBE: Resmi Tören ve Haluk Levent Konseri: Kurtuluşun yıl dönümü olan 7 Eylül’de resmi tören ve bando konserleri ile başlayacak olan günün sonunda ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, İlçe Stadı’nda unutulmaz bir konserle sahne alacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.