SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kursiyerler hem stres atıyor hem de sanatla uğraşıyorlar

Bu haber 25 Nisan 2022 - 4:50 'de eklendi.

Torbalı’da devam eden ahşap-polyester boyama kursunda kursiyerler birbirinden güzel ve özel ürünler ortaya çıkarıyor.

ERTUĞRUL Mahallesi Mustafa Korkmaz Caddesi üzerinde hizmet veren Yumuk Yumak Tuhafiye ve Hobi Atölyesi’nde ahşap-polyester boyama kursunun yanı sıra amigurumi, aftican sepet, punch, nakış, boncuk-takı-tasarım ve örgü kursları veriliyor.

DİLEYEN kursiyerler günübirlik olarak kurslara katılım gösterirken, dileyen bay veya bayanlar ise aylık olarak kurslara katılabilme imkânına sahip… Ayda 12 saat verilen kursların büyük ilgi gördüğünü söyleyen Gülsüm Önal, “Usta eğitimciler tarafından verilen derslere özellikle bayanlar yoğun ilgi görsteriyor” diye konuştu.

ÖZEL boyalar ile gerçekleştirilen boyama tekniklerinin insanın kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacağının altını çizen Usta öğretici ise, “Günümüzde hobi boyama tekniklerinin gelişmesiyle birlikte özel boyalar ile yapılan çalışmalar insanlar için kolay ve sağlıklı bir uğraş halini almıştır. Su temelli olduğu için koku yapmayan ve deri ile temasında deriye zarar vermeyen hobi boyaları metal, duvar, ahşap, polyester, vernikli yüzey, kumaş, seramik gibi emici olmayan yüzeylerde de kullanılmaktadır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.