SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kurban bayramı öncesi yol kontrolleri sıklaştırıldı

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 2:08 'de eklendi.

Torbalı’da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesi denetimlerini artırdı.

KURBAN Bayramı öncesi artan hayvan hareketlerinden dolayı Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele ve Hayvan Hareketlerinin Kontrolü Programı kapsamında hayvan taşıma araçları durdurulup denetim yapıldı.

DENETİMLERDE Torbalı’ya gelen ve ilçeden giden hayvanların sağlık kontrolleri yapılarak, hayvan taşıması sırasında yanlarında bulundurulması zorunlu olan; küpe, hayvan pasaportu ve veteriner hekim sağlık raporları sorgulandı. Eksik evrakları bulunan hayvan sahiplerine idari yaptırımlar uygulandı.

YİNE Hayvan Hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı hayvan pazarının açık olduğu dönemlerde yol kontrolleri yapıldı. Bunun Torbalı Hayvan Pazarında vatandaşlara kurban alırken ve kurban kesildikten sonra dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.