SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kumrucu Musti Mithatpaşa Caddesi’nde açıldı!

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:31 'de eklendi.

Yaklaşık 20 yıldır Aydın’da faaliyet gösteren Kumrucu Musti’nin Torbalı şubesi açıldı.

AYDIN’IN en meşhur gıda işletmelerinden biri olan ve kendine has lezzetiyle bilinen Kumrucu Musti Torbalı Şubesi ilçeye Sibel Elmalıoğlu tarafından kazandırıldı. Ertuğrul Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerindeki   açılışa çok sayıda davetli katılırken, açılış kurdelesi işletmeci Sibel Elmalıoğlu ve Övünç Demir tarafından kesildi.

SİBEL Elmalıoğlu Torbalı halkına hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken Övünç Demir ise kadın girişimci vurgusu yaptı. Övünç Demir, “Kadın girişimci arkadaşımız Sibel Elmalıoğlu’na başarılar diliyorum.

KADINLARIMIZIN girişimlerde bulunması ve iş dünyası içinde yer alması bizi mutlu ediyor. Torbalı’mızda kadın girişimcilerin sayısının daha artmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.