SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kukla yapıp kendi masallarını anlattılar

Bu haber 18 Haziran 2021 - 22:10 'de eklendi.

Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Evrim Görgülü Barış ile birlikte Aralık ayında başladıkları Kuklanı Yap Öykünü Anlat isimli eTwinning projesini tamamladılar.

BARIŞ proje hakkında kısa açıklamada bulundu; “Çocuklarımızın Türkçe’yi doğru kullanmalarını sağlamak, anlatım becerilerini geliştirmek, konuşma güçlüğü çeken öğrencilerimizin ifade kabiliyetini güçlendirmek aynı zamanda evde ve okulda kuklalarını yaparken, konuştururken eğlenmelerini sağlamak temel amaçlarımız arasındaydı.

KUKLALAR her çocuğun eline aldığında tebessüm ettiği en sevimli oyuncaklar belki de…Çocuklarımızın yüreğinden geçen sözcükleri kuklalarla duyurmak istedik ve başardık.Pandemi döneminde uzaktan eğitimle yürüttüğümüz projemize öğrencilerimiz keyifle katıldı.”

OKUL müdürü Raşit Alpay Karataş eTwinning platformunda olmaktan mutlu olduklarını, projelerin öğrencilere birçok alanda katkısı olduğunu ve önümüzdeki yıllarda da aktif olarak projelerde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.