SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Küçük Menderes Havzası’nın en büyük kahvaltı merkezi açıldı

Bu haber 10 Mayıs 2023 - 0:11 'de eklendi.

Torbalı – Bayındır yolu üzerinde bulunan Canlı’da yepyeni bir kahvaltı merkezi ile restoranı açıldı. Botanik işiyle uğraşan işadamı Kadir Elitaş tarafından açılan ve toplamda 24 bin metrekarelik alana sahip olan yer, Küçük Menderes Havzası’nın en büyük restoranı oldu. İşletmede, mis gibi kokan çiçekler arasında serpme kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri yenilebilecek.

TORBALI ilçe merkezine sadece 19 kilometre uzaklıkta olan Tulip Rosa Kahvaltı – Cafe ve Restaurant açıldı. Torbalı – Bayındır yolu üzerindeki Canlı’da bulunan 24 dönümlük botanik bahçesinin 3 bin metrekaresini işletmesi için dizayn eden işadamı Kadir Elitaş, aynı anda 300 kişiyi ağırlayabilecek bir mekan hazırladı. Tamamen yeşilin içinde bulunan işletme, rengarenk – çeşit çeşit kokan çiçeklerin arasında kuruldu.

İŞADAMI ELİTAŞ, ÖĞRENCİLİK YILLARININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İŞLETMENİN de içinde bulunduğu 24 bin metrekarenin ‘çiçek satış alanı’ olduğunu söyleyen Elitaş, üretim merkezlerinin ise Yakapınar’daki 40 bin metrekarelik alanda olduğunu ifade ederek, yurt içi ve yurt dışı pazarlara hitap ettiklerini dile getirdi. Böylesine bir mekan açmanın öğrencilik yıllarından bu yana her zaman hayali olduğunu anlatan Kadir Elitaş, aynı zamanda bitkilendirme – çimlendirme ve peyzaj işleri de yaptıklarını ifade etti.

MENÜSÜ ÇOK ZENGİN

15 PERSONELİN çalıştığı ve açılmasının üstünden bir hafta geçmesine rağmen İzmir’in dört bir yanından misafir ağırlayan Tulip Rosa’nın menüsünde serpme kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri yer alıyor. Ayrıca tandır ekmeği, van usulü kahvaltı, ızgara çeşitleri, kumda kahve ve nargile de yer alıyor. Misafirlerinin kahvaltılarını yaptıktan veya yemeklerini muhteşem çiçek kokuları arasında yedikten sonra botanik bahçesinde yer alan binlerce çiçek ile fotoğraf çektirebilecek. Oyun grupları ve salıncaklar ile çocuklarınız da keyifli vakit geçirebilecek. Aynı zamanda toplu organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek olan mekana 0 533 668 24 65 numaralı telefondan ulaşmak mümkün…  Tulip Rosa Kahvaltı – Cafe ve Restaurant İletişim: 0 533 668 24 65

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.