SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası’ tamamladı

Bu haber 21 Haziran 2022 - 0:46 'de eklendi.

İzmir İl Müsabakaları sonrası çeyrek finali Nisan ayında Muğla’da, yarı finali Mayıs ayında Antalya’da yapılan “Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası” geçtiğimiz hafta Denizli ayağı ile tamamlandı. Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu ulusal mücadeleyi Türkiye 5’incisi olarak tamamladı.

İL elemeleri, çeyrek final ve yarı final elemelerinden geçen ve Türkiye’nin en iyi 8 takımının katıldığı büyük final Denizli’de tamamlandı. Kıyasıya geçen mücadeleler sonrası İstanbul birinci, Bursa ikinci, Ankara üçüncü, Samsun dördüncü olurken İzmir temsilcisi Torbalı ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu beşinci oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Çalık ve Takım Antrenörü Mehmet Ali Demir liderliğinde çalışan takım büyük ilerleme kat etti. Normal yaş grubuna göre de küçük olan kızlar rakiplerinin yaş farkına nazaran müthiş sonuçlar elde ettiler. Maç haftası kenetlenen bütün okul, öğretmenler ve öğrenciler destekleri ile büyük bir birliktelik gösterdiler.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK VE TAKTİR

TORBALI Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Müdürü Hakan Özkaya “Çıktığımız bu yolda okul takımımızı ve okul yönetimimizi yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Torbalı Kaymakamlığına, Torbalı Belediye Başkanlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve destek veren bütün özel şirketlerimize teşekkür ederiz. Böyle ulusal bir başarıya imza atan öğrencilerimizi okul idaresi olarak tebrik ediyor, önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştireceklerine inanıyorum.” dedi.

TAM DESTEK

TORBALI Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Karne Törenine katılan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası beşincisi kızlara ödül taktim ederek tebrik etti ve başarılarının devamı dileğinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya da küçük kızların göstermiş olduğu üstün performansın seneye daha başarılı bir noktaya gelerek ilimizi ve ilçemizi arzu ettiğimiz yerlere sadece akademik anlamda değil sportif anlamda da taşıyacağını temenni ettiğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.