SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Küçük kasada tehlikeli yolculuk!

Bu haber 11 Eylül 2022 - 3:11 'de eklendi.

Çok sayıda işçiyi, aracın arka kasasına bindiren araç sürücüsü işçilerin canını adeta hiçe saydı.

TARLADA çalışan mevsimlik işçiler gelişigüzel araca bindirilerek yolculuk ederken objektiflere takıldı. Sıcak havada üstü açık şekilde yolculuk etmekten şikayetçi görünmeyen işçiler için sorun olmasa da trafik için son derece tehlikeli bu durum görenleri şaşkına çevirdi.

İLÇENİN göbeğinde oluşan bu manzara soru işaretlerini akıllara getirdi. Geçmişte bu tarz yolculuklarda oluşan kazalarda meydana gelen can kayıpları da bu görüntülerin ortaya çıkmasına engel olamadı.

OLABİLECEK herhangi bir kazada bu tehlikeli yolculuk çok kötü sonuçlar doğurabilmesi an meselesiydi. Trafik kazalarından yeterli şekilde ders alınmadığını gösteren bu tablo karşısında vatandaşlar da duruma tepki gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.