SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Küçük bir işletmede başladıkları işte, devasa bir restorana sahip oldular

Bu haber 02 Ekim 2022 - 4:06 'de eklendi.

Küçük bir işletme ile başladıkları yemek sektöründe, şimdilerde devasa bir mekana sahip olan üç kardeş, iki buçuk yıldır aynı kararlılıkla yollarına devam etmeyi sürdürüyor.

TORBALI Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki Kipa yanında hizmet veren Taner Usta Pide-Kebap-Çorba Salonu geçtiğimiz ay daha da büyüttüğü mekanında leziz ve nefis yemekler sunmayı sürdürüyor. Taner Dalgın, kardeşleri Savaş Dalgın ile Samet Dalgın’ın elinden çıkan yemekler, yiyenlerin damaklarında iz bırakıyor.

YOĞURTLU-SOSLU MARDİN KEBABI İLGİ GÖRÜYOR

AYNI anda 150 kişiye birden hizmet verebilecek kapasiteye sahip olan 250 metrekarelik restoranda, iş toplantıları, iş yemekleri ve toplu yemek organizasyonları da yapılabiliyor. Kebap, pide ve çorba çeşitlerinin sunulduğu Taner Usta’da yoğurtlu-soslu mardin kebabı büyük ilgi görüyor. Taner Usta kendi yorumuyla “özellikle yoğurtlu-soslu mardin kebabımız favorimizdir” diyerek tüm lezzetlerinin kendine has güzellikte olduğunu ifade etti. Kendi suyunda hazırlanan çorbalar ise içenleri mest ediyor.

ÜÇ KARDEŞ ÇIKTIKLARI YOLDA 23 KİŞİLİK PERSONELE ULAŞTILAR

ÜÇ kardeş olarak başladıkları işe şimdilerde 23 kişiye ulaşan dev kadro ile devam eden Taner Usta Pide-Kebap-Çorba Salonu’nda görevli motokuryeler saat 11.30 ile 23.30 arasında paket servis hizmeti de veriyor. Firma ayrıca, Yemek Sepeti, Trendyol Yemek ve Getir Yemek’te yer alan favori firmalar arasında yer alıyor.

TANER USTA, GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

TANER Dalgın, 2 buçuk yılda Torbalı halkının gönlünde taht kurduklarını ve sundukları leziz yemekleri yiyen müşterilerinin tekrar mekana geldiklerini veya sipariş verdiklerini ifade ederek, “Tüm Torbalı halkına göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Taner Usta Paket Servis: 0 555 194 65 70 – 0539 669 04 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.