SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Küçük Beren, uygun donör bekliyor!

Bu haber 26 Ekim 2021 - 19:02 'de eklendi.

7 yaşındaki Beren Yüksek, lösemi nedeniyle günlerdir hastanede donör bekliyor. Beren’in ailesi duygusal bir video yayınlayarak Beren için çağrıda bulundu

3,5 YAŞINDAYKEN hastaneye kaldırılan, omurilik tümörü teşhisi konulan Beren Yüksek, yaşamak için adeta direniyor. Uzun süre tedavi gören Beren öyle ki birçok doğum gününü hastanede kutlamak zorunda kaldı. Her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan Beren bu hastalığını yense de aldığı ağır kemoterapinin etkisiyle son lösemiye yakalandı.

25 GÜN önce yeniden hastaneye yatan Beren’in en geç 55 gün içerisinde uygun donörün bulunup kemik iliği nakli olması gerekiyor. Ailesi Beren için destek beklerken, yayınladığı duygusal video ile Torbalı halkına da çağrıda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.