SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kübra Çetinkaya Design’e görkemli açılış

Bu haber 20 Mayıs 2023 - 1:17 'de eklendi.

Kübra Çetinkaya Design, Torbalı Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta lokma ikramı da yapıldı

BUCA Kız Meslek Lisesi’nin Hazır Giyim bölümünden mezun olan Kübra Çetinkaya, sonrasında Ege Üniversitesi Giyim Teknolojileri bölümünü tamamladı. Ardından İzmir Terziler Odası’ndan iki yıllık modelistlik kursuna giden Çetinkaya, son olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünü bitirdi.

BİRÇOK ÜRÜN SATIŞI VAR

2,5 YILLIK iş tecrübesi olan Kübra Çetinkaya, Torbalı Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerindeki 90 metrekare büyüklüğe sahip işyeri açtı. Genç modelist burada, kişiye ve siparişe özel dikim, tamirat-tadilat işleri, ev tekstil ürünleri satışı (nevresim takımları, çocuk battaniyeleri, havlu, bornoz), canvas çanta çeşitleri satışı, kişiye özel nakış işleri ve yeni doğan isme özel nakışlı bebek takımları satışı yapılacak.

İNTERNET ÜZERİNDEN DE SATIŞ YAPIYOR

GENÇ işletmeci, ayrıca Trendyol, Hepsiburada, Shopier ve İnstagram’daki @kubray.cetinkaya adlı hesaptan satış yaptıklarını da söyledi. Genç işletmeci Çetinkaya, tüm vatandaşları açılışa özel fiyatların yer aldığı davet etti. Kübra Design İletişim: 0 505 495 25 97

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.