SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuaför Emine bayanların gözdesi oldu

Bu haber 05 Haziran 2018 - 11:01 'de eklendi.

1,5 SENEDİR Torbalı’daki Hüseyin Yener Caddesi’nde hizmet veren Kuaför Emine’nin sahibi Emine Demir, “Torbalı halkına aile ortamında, kaliteli hizmet veriyoruz. Uygun ve kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanmak isteyen Torbalılı bayanları bekliyoruz” dedi. Kuaför Emine’nin hizmet verdiği süre boyunca bayanların uğrak yeri haline geldiğini anlatan Demir, 150 metrekarelik dükkânda; her tarz kesim, boya, röfle, balyaj, omre, keratin bakımı, saç botoksu, biyometrik saç kesimi, sir, ağda, kaş-bıyık alımı, özel el ve ayak bakımları, yüz bakımları, porselen makyaj,  gelinbaşı, nişanbaşı gibi hizmetler verdiklerini söyledi.

‘İŞİMİZİ DİKKATLİ VE TİTİZLİKLE YAPIYORUZ’

KUAFÖRLÜK alanında 26 yıllık tecrübesiyle profesyonel markalarla çalıştığını dile getiren Emine Demir, “En kaliteli malzemeleri kullanarak hijyene çok önem veriyoruz. Yapacağımız işlemin öncesinde ve sonrasında tüm malzemeleri dezenfekte ediyor, ağda-sir gibi işlemlerde ise kişiye özel tek kullanımlık malzemeler kullanıyoruz. İşimizi dikkatli ve titizlikle yapıyoruz” diye konuştu. Nezih ve şık bir dekorasyona sahip olan mekan, son teknoloji cihazlarla donatılmış durumda…

‘PROFESYONEL EKİBE SAHİBİZ’

YOĞUN bir müşteri kitlesi olduğunun altını çizen işletme sahibi Emine Demir’in yanında çalışan yeğeni Damlasu Babadağ ise, “Vatandaşlara kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyoruz. Yoğun bir müşteri kitlesine sahibiz. İşinde profesyonel bir ekibe sahibiz. Müşterilerimiz bizden çok memnun. Bizde onlardan memnunuz. Kişi ayırt etmeden en güvenilir ve kaliteli hizmet vermenin yanı sıra türban tasarımı da yapıyoruz. Üstelik fiyatlarımız da çok uygun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.