SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Krosun yıldızları Mersin’e gidiyor

Bu haber 30 Aralık 2021 - 3:36 'de eklendi.

Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Ortaokulu öğrencileri Torbalı ve İzmir’e büyük gurur yaşattılar.

TORBALI ilçe Atatürk koşusunda hem kızlar hem de erkeklerde birinci, ikinci ve üçüncülüğü alan ve takım halinde birinciliği kazanan öğrenciler İzmir yarışlarından da dereceyle döndüler.

İL genelinde üçüncü olan yıldızlar Türkiye genelinde yapılacak yarışlara katılmaya hak kazandılar.8 Ocak’ta Mersin’e gidecek olan kros takımları hazırlıklarını büyük bir disiplin içinde sürdürüyorlar.

ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE TEBRİK YAĞIYOR

ŞEHİT Onur Ensar Ayanoğlu Ortaokulu öğrencilerinin kros başarısı okulda ve ilçede büyük sevinçle karşılandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Okul Müdürü Ömer Çakar’ı tebrik etti. Kız ve erkek krosçu öğrencilerin başarılarını kutlayan Tosun, öğrencilerin başarılarında büyük payı olan ve emek gösteren Beden Eğitimi öğretmeni Feriha Başak Özenir’e teşekkür etti. Tosun Mersin’den güzel haberler geleceğine inandığını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.