SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köylüler av tüfekleriyle nöbet tutuyor

Bu haber 11 Ağustos 2021 - 21:44 'de eklendi.

Torbalı’nın orman köylerinde önceki gün görülen ve ormana kaçan şüpheli gruplar mahalleliyi ayağa kaldırdı. Jandarma ekipleri ormanlarda geniş güvenlik tedbirleri alırken köylülerde kolluk kuvvetlerine destek veriyor.

GÜN boyu orman bekçisi gibi ormanların içinde dolaşan olası bir kundaklamaya karşı orman nöbetleri tutan köylülerin bu davranışı taktir toplarken, bu durumun Karakızlar, Dağkızılca, Dağtekke, Ormanköy, Çakırbeyli, Helvacı, Düverlik, Karaot, Saipler ve Dirmil’de yaşandığı öğrenildi. Mahalleliler nöbetleşe ormanda nöbet tutarken şüphelendikleri durumlar veya kişileri Jandarma ekiplerine haber veriyor.

DİRMİL Mahalle Muhtarı Mustafa İçöz, çevre mahalle sakinleriyle yaklaşık 20 gündür ormanlarda nöbet tuttuklarını söyledi. Şüphelendikleri durumlarla karşılaştıklarında kolluk kuvvetlerine haber verdiklerini belirten İçöz,

“JANDARMAMIZ seferber olmuş durumda. Ancak çok fazla orman ve köy var. Bizler de kendilerine yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gönüllü olarak ormanlarımızda nöbet tutuyoruz. Ciğerlerimizi yaktırmayacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.