SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köylü esnafıyla buluştu, taleplerini dinledi

Bu haber 05 Aralık 2023 - 0:23 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, hafta sonu Dağtekke ve Karakuyu mahallelerine çıkarma yaptı. İlk olarak Dağtekke’ye çıkarma yapan Tekin, daha sonra ise yeni yerine taşınan Karakuyu pazarını ziyaret etti

İLK olarak Dağtekke’ye çıkarma yapan Tekin, burada Torbalı Belediyesi tarafından üretici kadınlara dağıtılan konteynır pazarını ziyaret etti. Üreticilerin taleplerini dinleyen Tekin,  isteklerin yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.

BAŞKAN Tekin daha sonra ise Karakuyu Mahallesi’nde yeni yerine taşınan pazar yerini ziyaret etti. Burada pazar esnafı ile sohbet eden Tekin, esnafa bol kazançlar diledi.

TORBALI Belediyesi olarak üretimin ve üreticinin daima yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Hafta sonumuzu Dağtekke’de bulunan üretici kadınlarımızla ve Karakuyu’da tezgah açan pazarcı esnafımızla geçirdik. Esnafımızla sohbet edip, taleplerini dinledik. Bizler daima üretimin ve üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.