SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Köy portföyü’ ile fark yaratan firma: AKG Emlak

Bu haber 23 Ekim 2023 - 22:10 'de eklendi.

Karakuyu Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde (Dirmil yolu) bulunan AKG Emlak’ın özellikle köy ev ve bahçeleri portföyü oldukça geniş…

ÖZELLİKLE içinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi ile birlikte köy evleri ve bahçelerinin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Mustafa Kemal Yıldırım, tarla, bağ, bahçe, köy evi gibi gayrimenkullerin önümüzdeki süreçte emlak piyasasına damga vuracağını belirtti.

‘PORTFÖYÜMÜZDE ÇOK SAYIDA SATILIK EMLAK MEVCUT’

TOPRAKLA uğraşmanın kendileri için terapi olan emekliler, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, mevsimine göre her türlü sebze ve meyveyi yetiştirilebildikleri köy evleri ve bahçelerinde stres atıyor.

AKG Emlak ortaklarından Mustafa Kemal Yıldırım, “Şehrin gürültüsünden, hareketliliğinden uzak, toprakla haşır neşir olabilecekleri, doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. AKG Emlak olarak, bizim portföyümüzde çok sayıda satılık emlak mevcut. Dileyen müşterilerimiz bize ulaşarak bilgi alabilirler” dedi.

YILDIRIM, “Kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp, keyifli bir mola vermek isteyenlerin tercih ettiği emlakların sayısı Torbalı’da bir hayli fazla. Torbalı’nın görsel güzellikleri ve doğa yaşam alanlarının fazlalılığı bizim insanımızı cezbediyor” diye konuştu. Mustafa Kemal Yıldırım İletişim: 0 553 164 23 93

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.