SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köy mezarlıkları da doldu, nereye gömüleceğiz?

Bu haber 08 Temmuz 2023 - 0:20 'de eklendi.

İzmir’in en çok göç alan ve en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Torbalı’da uzun süreden beri devam eden mezarlık alanı sıkıntısı büyümeye devam ediyor.

İLÇE merkezindeki mevcut mezarlıkların dolması nedeniyle Torbalılılar defin için ilçeye yakın mahalleleri tercih etmeye başlamıştı. İlçe merkezine yakın olması nedeniyle tercih edilen Çaybaşı Mezarlığı’nda da doldu. Günde ortalama 2-3 definin gerçekleştiği mezarlıkta yerler adeta eridi.

NÜFUSU 200 bini aşan Torbalı’da defin yapacak yer kalmadı. Merkez mezarlık geçtiğimiz yıllarda dolarken, 2012 yılında Kız Mezarlığı yeniden defin işlemine açılmıştı. Buranın da dolmasıyla vatandaşlar Çaybaşı Mezarlığı ile Özbey Mezarlığı’na yönlendirildi. Artık o mezarlıklar da doldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.