SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köy evlerinin fiyatı tavan yaptı

Bu haber 16 Temmuz 2022 - 19:49 'de eklendi.

Torbalı’da artan konut fiyatları köylere de yansıdı. Köy evlerindeki artış ülke ortalamasının üstündeyken köy evlerinin adeta Sadık İleri Bulvarı’ndaki ev fiyatları yarışıyor.

TORBALI’DA artan emlak fiyatları köylere de yansıdı. İlçenin birçok yerinde artan ev fiyatları vatandaşın boynunu bükerken köylerde ev almak isteyen vatandaşlar da fiyat artışının karşısında adeta şok oldu. Doğa güzellikleri, hava şartları, yaşam koşulları ve verimli araziler nedeniyle ilçedeki köylere son yıllarda talep iyiden iyiye arttı.

KÖYLERDE arsa bulmak çok zorken mevcut evlerin fiyatları da el yakıyor. 3 Milyon liraya kadar alıcılarını bekleyen köy evleri, ev sahibi umudunu köylere bağlayan vatandaşları üzdü.

ESKİDEN genellikle emeklilerin tercih ettiği Torbalı köylerindeki bu evleri şimdi ise her kesimden insan araştırıyor. Son iki yılda fiyatları oldukça artan bu evler emlakçılara göre ev sahiplerinin yüksek ücret talep etmesinden kaynaklanıyor. Şehir hayatından sıkılıp kendilerini hobilere, bahçe işlerine adamayı hedefleyen kişilerce talep edilen bu evlerin fiyatlarının önümüzdeki süreçte daha da artacağı belirtiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.