SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kovan hırsızları mağdur ediyor!

Bu haber 05 Aralık 2021 - 4:51 'de eklendi.

Son zamanlarda artan arı hırsızları sahte baldan sonra bu sene rüya gibi sezon geçiren arıcılara en büyük darbeyi vurdu. Mal değeri taşımadığı için hırsızlarına caydırıcı cezaların verilmediği arılar, çalınmaya devam ediyor

TORBALI’DA son yıllarda geçim kaynağı ürünleri arasında kendine yer bulan arıcılık şehirden uzak mahallelerde yapılmaya devam ediyor. Bu sene rüya gibi bir sezon geçiren yüklü miktarlarda bal üreten arıcılar sıkıntılı günler geçiriyor. Son günlerde arı kovanlarına dadanan arı hırsızlar arıcıları rahatsız etmeye başladı. Öyle ki arıcılar artık nöbet tutmaya başlayacaklar.

TAŞKESİK, Ahmetli, Kaplancık, Ormanköy, Dağtekke ve Helvacı taraflarında yoğun olarak uğraşılan sektör olan arıcılık ile uğraşan üreticiler hırsızlar nedeniyle rahat uyuyamıyor. Sık sık arıların çalındığını duyduklarını ifade eden mahalleliler kış mevsimi nedeniyle az olan arıların bu yüzden daha da azalacağını söyledi. Arı hırsızlarını caydıracak cezaların olmadığını söyleyen arıcılar, bu nedenle arı hırsızlıklarının sürekli olacağından korkuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.