SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarımız Psikolog Adıgüzel, Torbalı’da bir ilki gerçekleştirdi

Bu haber 20 Kasım 2023 - 0:43 'de eklendi.

Köşe yazarımız Psikolog İlayda Adıgüzel, dün yaptığı Aile Sistem Dizimi terapisi yoğun ilgi gördü.

SADIK İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Sporium Spor Merkezi’nde gerçekleşen program yaklaşık bir saat sürdü. Psikolog İlayda Adıgüzel önderliğinde ilk Aile Sistem dizimi gerçekleştirildi. Yoğun ilgiyle karşılanan aile dizimi terapisine katılan katılımcı ve temsilciler memnuniyet ve büyük bir farkındalıkla terapiden ayrıldı.

TERAPİYE katılan bir vatandaş, “Hayatımda döngüsel olarak yaşadığım şeylerin nedenini çok daha iyi anlamamı sağladı. Farkında olduğum ve olmadığım meğer ne kadar çok şey varmış. Birçoğunu biliyordum ancak sorun olarak2 algılamadığım problemlerin önümde bu kadar engel olabileceğini hiç düşünmemiştim. İlayda Hanıma grubu çok güzel yönettiği için teşekkür ederim” dedi.

BAŞKA bir vatandaş ise, “Aile dizimiyle zeytin ağacı dizisiyle birlikte tanışmıştım. Kafamda büyük soru işaretleri ve acaba nasıl oluyor da o duyguya girebiliyoruz düşüncesiyle gelmiştim” dedi.

PSİKOLOG Adıgüzel’in bir sonraki aile dizimi çalışmaları da 3 Aralık ve 11 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.