SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarı Feyzullah Turan yazdı… “Sevgili Terzioğlu”

Bu haber 18 Ocak 2024 - 22:09 'de eklendi.

Torbalı Basın Birliği yazarlarından Feyzullah Turan “Sevgili Terzioğlu” başlıklı bir yazı kaleme aldı…

İyi Parti, Torbalı Belediye Başkan adayı olarak, Sayın Sevgili Melih TERZİOĞLU’nu açıkladı.

Hayırlı olsun Sevgili Melih, sen Sevgili Cennet Mekan Ülküdaşımız Mustafa Terzioğlu’nun, dava arkadaşlarına bıraktığı, babasının izinden ayrılmayan emaneti Ülkücü bir kardeşimizsin.

Artık,Torbalı halkımız, Ülkemizin birinci, ilçemizin ikinci büyük Partisi Ak Partinin adayının resmi olarak açıklanmasını bekliyor.

İyi Partide iki genç kardeşimiz, Aday Adayı olarak yarış içindeydi, ipi göğüsleyen Sevgili Melih olmuştur. İlçemizde, Partinin ve tabanının tutumu ne olur bilmiyorum, ancak, geçicide olsa bir mutsuzlar grubu olacağını düşünüyorum.

İyi partiyi oluşturan seçmenler çok çeşitlilik arz ettiği için mutsuzları sessizleştirmek biraz zor alabilir. Yanlış düşünüyorsam beni iyi partili kardeşlerim ve Sevgili Melih hoş karşılasın…

CHP VE Ak Partinin güçlü olduğu ilçemizde, İyi Partinin öne çıkacağını tahmin etmezdim ama, Sevgili TERZİOĞLU’nun adaylığı dengeleri değiştirebilir. Sevgili Melih, Partinin kendi tabanını toparlayıp, sonrada ilçemizdeki MHP ve Milliyetçi Muhafazakâr seçmenin desteğini alabileceğini düşünüyorum.

İyi Partinin İlçemizdeki durumunu çok fazla bilmiyorum, ancak, son günlerde, İyi Partideki strateji değişikliği ve istifalar sonucunda halkımızın kafasının çok karışık olduğunu biliyor ve görüyorum.

Ben Sayın Terzioğlu’nun Adaylığının, kendi siyasi geleceği açısından çok önemli görüyorum.

Şu anda ilçemizde tüm gözler, AK Parti üzerinde, dolayısıyla Cumhur ittifakı Adayının kim olacağındadır.

Tahminim, AK Parti, Torbalı Belediye Başkanlığını almak istiyor ve kazanacak adayı açıklamak için çok sıkı bir çalışma yaptığı söylenmektedir.

Aslında, Cumhur İttifakı, Parti tabanlarının çoğunluğunun isteği doğrultusunda, Adayın kim olduğu, kimin atanacağını, herkes bilmektedir.

Sonuç olarak, Sayın Terzioğlu’nun Adaylığının açıklanması, Ak Parti (Cumhur ittifakı) için bir handikap olduğu aşikardır. Sevgili Melih’in, MHP’li seçmende kafa karışıklığı yaratacağı kim ne derse desin aşikardır. Sayın Terzioğlu baya dengeleri ciddi bir şekilde değiştireceğini, bundan en çokda Cumhur İttifakının etkileneceği bir gerçektir.

Tabiki; Meclis Üyeliği seçimi, seçim sonuçlarını etkileyecek en önemli göstergedir.

Sonuç olarak kimsenin rehavete kapılma gibi bir lüksü olmamalıdır. Parti tabanlarını mutlu edecek listeyi yapacak adayın,

Torbalı Belediye Başkanı olma şansının artacağını tahmin ediyorum. Hayırlı olsun, Sevgili TERZİOĞLU Başarılar diliyorum. HOŞÇA KALIN

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.