SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarı Feyzullah Turan yazdı… “Sevgili Övünç”

Bu haber 13 Ocak 2024 - 0:52 'de eklendi.

Torbalı Basın Birliği yazarlarından Feyzullah Turan “Sevgili Övünç” başlıklı bir yazı kaleme aldı…

Nihayet, Cumhuriyet Halk Partisi,Torbalı Belediye Başkan adayını açıkladı, çok da iyi etti. Bunun karşılığında, ilçe halkımız Ak Parti’nin, dolayısıyla Cumhur ittifakının adayının kim olacağını merak etmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisinin,

Sevgili Övünç Demir’i, Belediye Başkan adayı olarak açıklaması, genel anlamda CHP’liler tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Genç olarak, hangi Aday adayı açıklanırsa açıklansın aynı olumlu tepkiyle karşılanacağını tahmin ediyordum.

Tabi ki; zaman içinde bazı memnuniyetsizlikler olsa da, kısa zamanda suların durulacağını sanıyorum. Belki, mevcut Belediye Başkanı Sayın Mithat TEKİN,’in dışında uzun süren bir itirazın olmayacağını düşünüyorum. Çünki; Sayın Tekin, 3 yıllık aldığı emaneti, önümüzdeki 5 yıl ile taçlandırma isteğinin sonucu, bazı itirazlar  belli bir süre devam edebilir.

Sayın TEKİN haklımıdır haksızmıdır bunun yorumunu yapmak benim haddime değildir.

Ancak, Aday adayı kardeşlerim, Vay ben niye aday gösterilmedim, yok efendim hakkım yendi, yok bana nankörlük ettiler, bana kazık attılar gibi bahaneler üretip, partilerine ve ilçemizin birliğine zarar vermemelerini tavsiye ederim.

Şayet çok iddialı iseler, İlçemiz ile ilgili bilgi birikimi ve projeleri olan kardeşlerimiz, hodri meydan deyip, bağımsız aday olsun, yada Meclis üyesi olup Başkan adayları ile projelerini paylaşıp ilçemize faydalı olup hizme fırsatı yakalasınlar.

İlçemiz yıllardır, partilerin ve parti içi kavgaların çok zararını gördü, İnşaAllah bu seçimleri zararsız birlik içinde atlatırız.

Sayın DEMİR, kim ne derse desin, Rahmetli Uygur’a karşı mücadele eden ve o günlerde CHP’nin bazı akillerininde desteğini alan genç kardeşimizdir.

O günkü mücadelenin mükafatını bugün aldı ama CHP o günün bütünlük içindeki bir Cumhuriyet Halk Partisi görüntüsünü kaybetmiş durumdadır. Birleştirmek öncelikle Sayın DEMİR’in görevidir diye düşünüyorum.

Sevgili Övünç DEMİR’in açıklanması siyasette gençlerin önünün açıldığının da işaretidir.

Sevgili Övünç’ün, Belediye meclisi için kendine yakışanı yapacağı ve liyakatlı genç kardeşlerimize öncelik vereceğidir.

Asla işlerine karışmak gibi bir niyetim olamaz, ancak ben halkın arzusu ile mevcut realiteyi dillendiriyorum.

Asla Cumhuriyet Halk Partisinin işlerine karışmak gibi niyetim olduğu düşünülmesin,

Övünç DEMİR’in Adaylığının açıklanması, hiç bir spekülasyona meydan vermeyecek bir açıklama ve görevlendirme olduğu kanaatindeyim.

Şu anda beklenen Ak Parti(Cumhur ittifakı) Adayının kim olacağıdır.

Doğrusu bende merak ediyorum. Tahminim, Ak Parti, Torbalı Belediye Başkanlığını almak istiyor ve atayacağı adayı belirlemek içinde koyduğu süreci beklediği kanaatindeyim.

Aslında, Cumhur İttifakı parti tabanlarının çoğunluğunun isteği doğrultusunda, Adayın kim olduğu veya olacağını herkes bilmektedir.

Bugün, Türkiyenin en eski ikinci büyük partisi hatta, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu parti yönetiminin aldığı karara saygı duyulup gereğinin yapılmasıdır.

İlçemizdeki CHP’lilerin, aynı saik ve düşünce içinde, Sayın DEMİR’in belirleyeceğ Belediye  Meclis üyeliği adaylarını da saygıyla karşılamalıdırlar.

Hayırlı olsun Sevgili DEMİR, Başarılar diliyorum. HOŞÇA KALIN

 

 

 

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.