SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarı Feyzullah Turan yazdı… “Sevgili Çağlar”

Bu haber 29 Ocak 2024 - 1:16 'de eklendi.

Torbalı Basın Birliği yazarlarından Feyzullah Turan “Sevgili Çağlar” başlıklı bir yazı kaleme aldı…

Adalet ve Kalkınma Partisi,Torbalı Belediye Başkan adayı resmi olarak açıklandı.

İlçemizde, CHP Adayı Sayın Demir’den sonra, 2018 yılında yapılan Genel seçimlerde, önemli bir oy potansiyeline  sahip olan İyi Parti, Sayın Terzioğlu’nu aday göstermiş, gözler, AK Parti ve DEP’in göstereceği adaya çevrilmişken,

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, Sevgili Çağlar’ın açıklanması, Parti tabanını mutlu etmesinin dışında, ilçe halkımız tarafından, büyük bir sevinçle karşılandığı bariz bir şekilde görülmüştür.

Ak Parti ve MHP tabanında çok az bir kesimi, Sayın Çağlar’ın adaylığından mutlu olmasa da, sonunda hepsi, en azından Cumhur ittifakı içinde olan parti tabanlarının hepsinin, Sayın Çağlar’a desteğini vereceği çok açık görünüyor.

Sayın Çağlar arkasına, ilçe Halkımızın çoğunluğunun desteğini alarak, seçim yarışına başlayacağı aşikardır.

Sayın Günaydın ile Sayın Görmez’in hiç tereddüt etmeden Sayın Çağlar’ın ardında duracakları izahtan varestedir.

Hem Sayın Görmez, hemde Sayın Günaydın, Cumhur İttifak’ının (AK Parti) ilçemizde Belediye Başkanlığını almasını en çok isteyen ve partilerine büyük hizmetleri olmuş değerli şahsiyetlerdir.

Söylendiğini göre Adayların belirlenmesi bizzat Sayın Cumhurbaşkanı tarafından onaylanması, önce Partim ve Cumhurbaşkanım diyen iki değerli yöneticinin, Sayın Çağlar’ın seçimi kazanması için Canhıraş çalışacaklarının bir göstergesidir.

Ayrıca Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olan Sayın Hamza Dağ’ın, Partide görev yapmış ve mevcut tüm yöneticileri ile parti tabanını toplayıcı özelliği öne çıkacaktır.

Kendisinin de, siyasi geleceği açısından, Büyük Şehir Belediye Başkanı olmayı çok istediğinden emin olduğum, Sağ ve Milliyetçi seçmenin oylarını rahatça alabilecek, çok sevilen, Ak Partili, genç bir siyasetçi olduğunu da biliyorum.

Sayın Çağlar, 31 Mart’ta  İpi göğüsleyerek, gelecek beş yıllarda, İlçemize hizmet edecek, bilgi, birikim, beceri ve tecrübeye sahip, Kendisini hiç gizlemeyecek, her zaman Belediyenin kapılarını sonuna kadar Halkına açacak, çok değerli bir kardeşimizdir.

Sayın Çağlar’ın kafasını, İYİ Parti ve DEP’in tabanları düşündürse bile nasıl aşabileceği konusunda hazırlıkları vardır diye düşünüyorum.

Bence, Sayın Çağlar’ı bekleyen, en önemli zorluk, Meclis Üyelerinin belirlemesi ve açıklanmasıdır. Kendisinden beklentisi olan çok değerli kardeşlerimin olduğu biliniyor ve daha da olacaktır.

Geçen yazımda,

(Tahminim, Ak Parti, Torbalı Belediye Başkanlığını almak istiyor ve kazanacak adayı açıklamak için çok sıkı bir çalışma yaptığı söylenmektedir.

Aslında, Cumhur İttifakı, Parti tabanlarının çoğunluğunun isteği doğrultusunda, Adayın kim olduğu, kimin atanacağını, herkes bilmektedir.) Yorumumda yanılmadığımı gördüm.

 

Sonuç olarak,

Türkiye’nin 22 Yıllık İktidarda olan Partisi ile Yaklaşık 7 yıldır desteğini aldığı, şu anda Ülkemizin en eski Partilerinden birisi olan, Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte aldıkları karar gereği, İlçemizin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak, Ak Partinin mevcut, Belediye Meclis üyesi ve Gurup Başkanı , Sayın Av. ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR’ı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak,  hayırlısı ile atamışlardır.

Hayırlı olsun Sayın ÇAĞLAR, Yolun açık, yüreğin serin olsun, Başarılar diliyorum, Hoşça Kalın

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.