SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarı Feyzullah Turan yazdı… “Muhsin Yazıcıoğlu”

Bu haber 28 Aralık 2023 - 1:01 'de eklendi.

GÜL DİKENİ

Feyzullah TURAN

            MUHSİN YAZICIOĞLU

                  (1954  – 2⁰ ∞)
O hayatının büyük bir bölümünü tüm sevdiklerinden ayrı hücrelerde ve beton duvarlar arasında geçiren Allah’ın kulu bir insandı
.

Anadolumuzun, Yiğidolar Şehri SİVAS ilimizin Şarkışlasında, 31Aralık’ta ÜŞÜYEREK dünyaya  gelip, büyüyen, gelişen, Ailesine, çevresine, dost ve arkadaşlarına, çok daha önemlisi,

Milletine ve Devletine olan görevlerini fazlasıyla yaparak, 25 Mart 2009 günü, KEŞ DAĞ’ında düşen, şüpheli bir Helikopter kazası sonucu, ŞEHİT olup, ebedi hayatına göç etmiş, Müslüman bir TÜRK evladıydı.

 

Muhsin YAZICIOĞLU,

Milletimizin(TÜRK’ün) tarihini,Tarihi şahsiyetlerini hiç bir şekilde ve şartta taviz vermeden sevdi ve savundu.

İnandığı değerlerin yaşatılması ve korunmasına ömrünü vererek genç nesillere örnek bir ALPEREN olarak yaşadı. Milletine faydalı nesiller yetişmesi adına hayatını adadı.

Uzun süre, anlaşılmak istenmedi. Ama o kendisini hep anlattı. Anlatırken Milli ve Manevi değerlerinden de hiç ödün vermedi. O inançlı Müslüman bir Türk Milliyetçisiydi.

O bir insandı ve yüreği insan sevgisiyle dolu yaşam sürdü.

 

Muhsin YAZICIOĞLU,

Dünya Türklüğünün tarihi Şahsiyetlerinden, Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK‘ten ve Başbuğumuz, Alparslan TÜRKEŞ’ten ilham alarak, Türk Milletinin ve İslamın değerleri ile yücelmiş, demokrasimizin gelişmesi mücadelesinin öncülerinden, hem ALP hem de EREN (ALPEREN) ve Türk Siyasetinin içindeki YİĞİT bir  Adamdı.

“İslam Ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve Şuuru “ anlayışıyla özdeşleşen, İlahi Kelimatullah ülküsünün bilinçli, samimi, dürüst ve inançlı bir neferiydi.

 

O, hayatının büyük bir bölümünü tüm sevdiklerinden ayrı hücrelerde ve beton duvarlar arasında geçirmesine rağmen, güçlü imanı ve inancı sayesinde, hayata ve devletine hiç küsmedi. Milletini ve Devletini daha çok sevdi ve korumak için ömrünü adadı.

 

Anası, Fidan Yazıcıoğlu’nun,

“Devlet Millet çağırıyor der giderdi, O Devleti bir defa bekledi ama devleti gelmedi” sözleri çok manidar ve düşündürücüdür.

Ruhu şad Mekânı Cennet olsun İnşaAllah!

 

Muhsin YAZICĞOĞLU,

Her ne kadar Sivas’ın soğuğuna ve çileli hayatına alışık olsa da Milletinden ayrı yaşadığı beton duvarlar arasında ÜŞÜYORDU.

O’nu, beton duvarlar arasında bulunan soğuk hücrelerde, kışın ayazı değil, Milletine olan hasreti üşütüyordu.

*O ne kadar “Sivas” ilinde doğsa da tüm Türk Dünyasının çocuğu,

*O kazanılan her iyi ve güzel şeylerin bir bedeli olduğunu gören inançlı bir MÜSLÜMAN,

*O bütün bedelleri hiç pişmanlık duymadan ödemiş inançlı bir LİDER,

*O Nizam-ı Âlem Ülkücülerinin ALPEREN’i

*O yorulmayan, korkmayan, yılmayan bir BAHADIR,

*O Vatan ve Millet hasretiyle yüreği yanarken ÜŞÜYEN ÂŞIK,

*O Milletine zarar verecek hiç bir söz ve eyleme girmeyen ve izin vermeyen şahsiyet sahibi bir siyaset adamı,

*O Ülkesine ve Milletine, ihanet içinde olan, kahpe ve satılmış düşman bir zihniyetin, kalleşçe bir oyunuyla, ÜŞÜYEREK veda eden, İmanlı Müslüman bir Türk evladı,

*O 2006 yılı 10 Kasım mesajında,

“Atatürk, TBMM’nin gizli tutanaklarında da gördüğümüz gibi, “Bugün büyük çoğunluğu emperyalist ülkelerin boyunduruğu altında olan İslam dünyasının bir gün uyanarak, istiklallerine kavuşacaklarını ümit etmekle” bahtiyar olduğunu açıkça beyan edecek kadar İslam dünyasına duyarlı, Kuran’ın herkes tarafından kolayca anlaşılması için büyük bir çaba gösterecek kadar samimi bir Müslüman’dır”

Diyecek kadar ATATÜRK sevgisi ve hayranlığı olan, hurafeye, Din adına, Atatürk düşmanlarına kim olursa olsun geçit vermeyen gerçek bir Müslüman TÜRK’tür.

Türk Milleti ve Türk Gençliği onun değerini her geçen gün çok daha iyi anlayacaktır.

Bizler de Muhsin YAZICIOĞLU’nu anlamak, anlatmak ve onu geleceğe taşımak zorundayız.

 

Can Kardeşim! Gönüldaşım! Ülküdaşım! Aşkına Ulaştın! En Sevgiliye kavuştun!

Sen sevenlerinin gönlünde ebed müddet yaşayacak hiç üşümeyeceksin!

Doğum günün kutlu olsun

28 Aralık 2023

HOŞÇA KALINIZ

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.