SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köşe yazarı Feyzullah Turan yazdı… “Başarılar Diliyorum”

Bu haber 04 Mart 2024 - 23:29 'de eklendi.

Torbalı Basın Birliği yazarlarından Feyzullah Turan “Başarılar Diliyorum” başlıklı bir yazı kaleme aldı…

Sevgili Özgür Erman ÇAĞLAR, Olgunlaşmış, önemli şeyleri başarmış, zamanın üzerine çıkmış, adına uygun özgür bir kişilik olarak tanıyor ve görüyorum. Torbalı İlçemize İyi bir Belediye Başkanı olacağını öngörüyorum.

Bugüne kadar, kendisinde gördüğüm birçok özelliğin, İdeal bir Belediye başkanında olması gerekenler olduğunu 15 yıl öncesinden beri görüyor, söylüyor ve değerlendiriyorum.

2014- 2015 yıllarında, Torbalı sporda birlikte iki dönem görev yaptığımız yıllarda çok yakından tanıma fırsatı buldum ve onda çok önemli liderlik özelliklerini görmüştüm.

Partisi ve siyasi görüşü ne olursa olsun ilçemizin, Özgür Erman ÇAĞLAR’ın Belediye

Başkanlığına ihtiyacı olduğu halkımızın çoğunluğunun dile getirdiğine şahit oluyorum.

Sonuçta kararı verecek olan değerli Torbalı halkıdır.

Sevgili Çağlar!

*Belediye Başkanı olarak, öncelikle liderlik amellerini ortaya koyarak ekibine liderlik yapabilecek ve mahiyetini hizmet odaklı etkileyecek kişiliğe sahiptir..

*Torbalı halkımız ile samimi ilişkiler kurabilecek, Belediye çalışmaları ile ilgili doğru bilgiler vererek, şeffaf ve halkın beklentilerini önceden öngörerek karşılayacak bilgi ve beceri sahibidir.

*Öncelikle İlçemizin yetiştirdiği, uzun yıllar ilçemizin geleceği için planlar yapıp, projeler üretebilecek vizyon sahibi değerli bir hizmet adamı olduğu herkes tarafından söylenmektedir.

*Halkın sorunlarını çözme yeteneğinin olduğunu, halkımızın çoğunluğu bilmekte ve bu konuda samimi ve iyi niyetli olduğunuz konusunda, halkımızın kahır bir çoğunluğu tarafından takdir edilmektesiniz.

Sorunları en iyi şekilde analiz edebilecek, çözümler üretebilecek değerli bir Akademisyen ve hukuk adamı olduğunuzu da Halkımız bilmektedir.

*Torbalı Sporda birlikte iki yıl çalışma imkanımız olmuştur.

Belediye başkanı olarak, belediye çalışanlarıyla birlikte iyi bir ekip çalışması içinde olacağını ve ilçemizdeki diğer Kurum ve Kuruluşlar ile işbirliği yapabilecek yeteneğe sahip olduğuna şahit oldum,

Şayet vesayete olan direncin yeterli gelirse, Belediye Başkanı olarak, çok başarılı olacağını ve yıllarca bu görevi yapacağını  öngörüyorum.

Bu görüş halkımızın kahır çoğunluğu tarafından açıkça dillendirilmektedir.

*Sayın ÇAĞLAR,

Halkımız sizin, İyi bir Belediye Başkanı olarak, ihtiyaçlarına duyarlı olacağınıza ve esenliğini sağlayıp, çok daha fazla refaha ulaştırmak için büyük çaba göstereceğinize inanmaktadır.

*Belediye bütçesini, iyi ve akıllı yöneterek, kaynakların doğru şekilde kullanılması konusunda, halkımızın çoğunluğu sana ve ekibine güvenmektedir.

*Belediye Başkanı olarak aldığınız kararlar ve yaptığınız faaliyetlerden, sorumluluk içinde hesap verebilme bilincine tam olarak sahip olduğunuzu biliyorum ve bu makamda da devam edebileceğini öngörüyorum.

*Halkımız, Çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularına önem verdiğinizi ve çevreye duyarlı projeler geliştireceğinizi, önceki hafta sonu sizden duydu, duyuyor ve hiç şüphesiz size inanıyor.

*Halkımız, Belediye Başkanı olarak, hukukun dışına çıkmadan adil olacağınızı, adalet ve eşitlikten asla taviz vermeden, fırsat eşitliğinden yararlanmalarını sağlayıp, her bir bireyin eşit fırsatlara sahip olduğundan emin olarak çalışacağınıza güveniyor ve inanıyor.

Sevgili ÇAĞLAR,

Geçen hafta sonu yaptığınız açıklamalarınızla halkımızı, büyük ölçüde ikna ettiniz.

Görüştüğümüz büyük bir halk çoğunluğu size inanmış durumda,

Sizin iyi bir Belediye Başkanı olacağınıza, yukarıda saydığımız özellikleri bir arada bulundurabilecek, inatla ve severek halkının esenliğini ve refahını artımak için çalışacağınıza sonsuz güveni vardır.

Hane ve Akil insan ziyaretlerinizden övgüyle söz edilmektedir.

İnşaAllah!

Sahip olduğun bu özelliklerini yitirmez, makam ve güç sarhoşu olmaz, bizleri mahcup bırakmaz, hukuktan şaşmaz, birilerinin vesayetine göre değil, adaletten şaşmadan, güçlü iradenin gösterdiği yolda, değerli ekibinle birlikte dimdik yürür ve Torbalı halkına hizmet eder, diğer ilçelerimize de örnek olursunuz.

Aksi halde üzülür, gördüğüm aksilikleri önce seninle sonra da halkımızla paylaşırım…

Sevgili ÇAĞLAR ve yol Arkadaşı kardeşlerim, Yolunuz açık yüreğiniz serin olsun İnşaAllah! Başarılar diliyorum.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Naci Daştan5 Mart 2024 / 13:09Cevapla

Sevgili dostum yazını okudum güzel temenniler bulunmuşsunuz ama; kişiler ne kadar iyi olsada zihniyet çok önemli.Adnan başkan da çok iyi bir insandı ama belediye başkanı olunca bazı kesimler için çok istemesine rağmen bazı şeyleri yapamadı.Bunu açıkça da yüzüme karşı söyledi.Onun için diyorum ki Özgür bey de iyi insandır mutlaka ama o zihniyet onuda istediği şeklide çalıştıracağına inanmıyorum.