SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Koruluk’un kilitli kapıları yüzünden tel örgüler koparılıyor!

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:09 'de eklendi.

Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nun çevresini saran tel örgüler kimliği belirsiz kişiler tarafından içeriye girebilmek için koparılıyor.

GEÇTİĞİMİZ günlerde çocuklardan birinin tel örgülerden atlarken düştüğünü ve yaralandığını söyleyen vatandaşlar, “Rahmetli Başkan İsmail Uygur yaşarken açık olan kapı, İsmail Uygur’un vefatının hemen ardından ‘güvenlik nedeniyle’ denilip kapatıldı. Zaten diğer kapılarda da güvenlik kontrolü yapılmıyor ki, bu neyin bahanesidir? İnsanlara hizmet için yapılan bir yer, neden insanlar için eziyete dönüşüyor? Madem güvenlikle ilgili sıkıntı var, güvenlik tedbiri alınması lazım. Kamera koyulur, güvenlik görevlisi koyulur, kapı kapatılarak güvenlik sağlanmaz! O zaman insanlar telleri kopartır, kapının üstünden atlar, insanlara hizmet için yapılan bir park insanlar için eziyete dönüşür! Bir Torbalılı olarak kime sorsam bu durumdan rahatsız. İnsanlar küçük çocuklarıyla geliyorlar, diğer kapıya kadar yürümek zorunda kalıyorlar. Bu durumun acilen çözüme kavuşturulması lazım” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.