SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Köprünün onarılması uzun sürünce, yeni güzergah oluşturuldu

Bu haber 19 Mart 2021 - 8:36 'de eklendi.

GEÇTİĞİMİZ ay yağan aşırı yağışlar sonrası yıkılan Fetrek Köprüsü’nün ihale sürecinin uzayacak olmasından dolayı Torbalı Belediyesi tarafından yeni geçiş güzergahı hazırlanıyor. Çaybaşı Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesii’ni birbirine bağlayan köprünün kullanılamaz duruma gelmesinin ardından, köprünün tadilatı için ihaleye çıkan Torbalı Belediyesi, yasal prosedürlerin uzayacak olması nedeniyle harekete geçti. Yıkılan köprünün 50 metre yakınlarında, iş makineleri ile yol açılmaya başlandı. Birkaç gün içinde tamamlanacak olan yol, yağmur yağmaması halinde mahalle sakinlerinin yeni yol güzergahı olacak.

MUHTARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

ŞİDDETLİ yağışların yağması halinde yolun bozulacağını bildiklerini söyleyen Karşıyaka Mahalle Muhtarı Aydın Ayaydın, “Maalesef yıkılan köprünün yapımı uzun sürecek. Bu süreçte Torbalı Belediyesi ise alternatif seçenekler oluşturdu. İş makineleri ile Fetrek Çayı içinden yol açıldı. Yeni yolumuzu, yıkılan köprümüz onarılıncaya kadar kullanacağız. Zaten Fetrek içinden açılan bu yol, aşırı yağışların yağması durumunda bozulacaktır. Hiç olmazsa yeni yol işimizi görecek. Torbalı Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.