SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Konya firması Torbalı sanayisine dev yatırım yapacak

Bu haber 07 Ekim 2023 - 16:29 'de eklendi.

Konya Kağıt, Torbalı ilçesinde 928 bin metrekarelik alanda dekor kağıt yatırımı yapmak için özel endüstri bölgesi statüsü aldığını açıkladı. Şirket, bu yatırımla hem üretim kapasitesini artırmayı hem de istihdam yaratmayı hedefliyor.

KONYA Kağıt (#KONKA), sektöründe önde gelen dekor kağıdı üreticilerinden biri konumunda bulunuyor. Şirket, bugün yaptığı açıklamada, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan 928 bin metrekarelik arazide dekor kağıt yatırımı yapmak için gerekli izinleri aldığını duyurdu.

ŞİRKET, 29.11.2022 tarihinde yaptığı KAP açıklamasında, söz konusu arazi için özel endüstri bölgesi statüsü verilmesi için başvuruda bulunduğunu bildirmişti. Şirket, İzmir Valiliği Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün hazırladığı teknik raporda belirtilen kriterleri sağladığını ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayı ile “Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. İzmir Özel Endüstri Bölgesi” yeri olarak kullanılmasına ilişkin kamu yararı kararı verildiğini açıkladı.

ŞİRKET, bu yatırımla hem dekor kağıt üretim kapasitesini artırmayı hem de bölgede istihdam imkanlarını artırmış olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.