SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kontrollü hasat verimin artmasını sağlıyor

Bu haber 11 Ekim 2023 - 8:13 'de eklendi.

Torbalı’da fabrikaların en fazla talep ettiği ürünler arasında olan pamukta hasat başladı. Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından Makineli Pamuk Hasat kontrolleri ise devam ediyor   

TORBALI’DA fabrikaların en fazla talep ettiği ürünler arasında olan pamukta hasat başladı. Çiftçilerin beyaz altın olarak adlandırdıkları pamuğun ekimi, haziran ayında tamamlanmıştı. Bu sene yaklaşık 40 bin dekarlık alana ekimi yapılan pamuk da hastalık riskine karşı üreticiler, bütün önlemleri aldı.

İYİ FİYATA ALINMASI BEKLENİYOR

SULAMA ve ilaçlamanın yapıldığı pamuk ekili tarım arazilerinde hasat da başladı. Her yıl ekim alanı artan pamukta verimin yüksek olduğu gözlemlenirken üretici, beyaz altının tüccarlar tarafından iyi bir fiyata alınmasını bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.