SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Konseyin genç kadın üyelerinden, Kadınlar Kahvesi’ne ziyaret

Bu haber 10 Mart 2024 - 23:09 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi genç kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde ilçemizde kadın girişimciler tarafından açılan Kadınlar Kahvesini ziyaret edip, kadınlara karanfil dağıtıp öncü ve güçlü kadın girişimciler ile birlikte kutlama yaptı.

KADINLARIN, toplumsal alanlarda temsiliyetini artırmak için yapılan bu çalışma ile; kadın birlikteliğini ve kadın dayanışmasını artırmaya yönelik örnek bir etkinliğe imza atılmış oldu.

KADINLAR kahvesi sahibi gelin – kaynananın girişimcilik hikayesini anlattığı gecede, genç kadınlar Gençlik Meclisi olarak kadınların temsiliyeti konusunda yaptıkları çalışmaları anlattılar.

GENÇLİK Meclisi hesabından yapılan açıklamada: “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlar Kadının toplumda yerinin tüm alanlarda artırılması için öncelikli olarak ilçemizdeki tüm kadınlara destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

@torbaligenclikmeclisi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.