SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Konfor Yatak yenilenen yüzü ile ve kampanyaları ile hizmete devam ediyor

Bu haber 27 Nisan 2022 - 22:45 'de eklendi.

İki yıldır Torbalı’da hizmet veren Konfor Yatak, yenilenen yüzü ve yeni işletmecisiyle hizmet hayatına devam ediyor. Firma, şimdi de düzenlediği kampanya ile fark yaratmaya hazırlanıyor.

İZMİR’Lİ işadamı Kerim Tonga, Ertuğrul Dörtyol mevki Torbalı Caddesi girişinde faaliyet gösteren Konfor Yatak’ı devraldı. Gerek mobilya, gerekse baza-başlık-yatak ürünleriyle Torbalı halkına hizmet veren Konfor Yatak, 3 katlı mağazasında ilçe halkına

hizmet vermeye devam edecek. 44 yıllık bir Konfor Mobilya geçmişi olan Konfor Yatak, yaptığı indirimler ile ilçe halkının karşısına çıktı.

İŞLETMEDE satışa sunulan ürünler arasında yatak, baza, başlık, tekstil ürünleri (nevresim, yastık, yorgan, alez) ve mobilya ürünleri (yatak odası, yemek odası, TV ünitesi, orta sehpa, yan sehpa) yer alıyor.

HİZMET hayatına yeni işletmecisiyle devam eden Konfor Yatak, başlattığı kampanya ile fark yaratmaya hazırlanıyor. İlk kampanyada Jasper Set (yatak-baza-başlık) sadece 2.990 TL’ye satışa sunuluyor. Espanse Evlilik Seti ise (yatak odası+yemek odası+koltuk takımı) 34.900 TL fiyat belirlendi.

DENEYİMLİ işletmeci Kerim Tonga, tüm Torbalı halkını beklediklerini söyleyerek, “Kampanyalarımızdan faydalanmak isteyen herkesi yerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Konfor Yatak İletişim: 0 542 210 71 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.