SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçeye iki taş ocağı yolda!

Bu haber 10 Kasım 2023 - 18:15 'de eklendi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Torbalı’nın komşu ilçesi olan Tire’ye 2 taş ocağı açılması için onay verdi.

ENERJİ ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü yeni başvurularla ilgili kararlarına açıkladı.

ETKB Bağlı İlgili ve İlişkili Kuruluşlar Taşınmaz Komisyonu kararlarına göre açılacak, işletme ruhsatı verilecek, süresi uzatılacak ve devri yapılacak taş ocaklarının listesi yayımlandı. Kararlara göre, İzmir sınırlarında açılması planlanan 1 taş ocağı için işletme ruhsatı talebi ve 1 taş ocağı için de arama ruhsatı onaylanırken 2 taş ocağının faaliyet alanın genişletilmesi ile ilgili başvuru da kabul edildi.

TİRE’YE 2 YENİ OCAK

PLATİN Beton İnşaat Şirketi’nin Tire’de açmak istediği mermer ocağı ile ilgili başvurusunun işletme ruhsatı kabul edilirken, Hegzagon Kuvars Madencilik Şirketi’nin Tire’de hayata geçirmek istediği kuvars ocağının ise arama ruhsatı talebi onaylandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.