SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçedeki çiçek festivaline sayılı günler kaldı

Bu haber 19 Nisan 2024 - 7:57 'de eklendi.

Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali bu sene 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale, her yıl Torbalı’dan da yoğun bir katılım oluyor. Bu sene 25’nci kez düzenleyeceği Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali 27 Nisan 2024 Cumartesi saat: 21.30’da Bayındır Şehir Stadyumunda İrem Derici sahne alacak. Festival ücretsiz olup, tüm vatandaşlar davetli olduğu açıklandı.

TORBALI’NIN komşu ilçesi olan ve çiçekçiliğin başkenti olan Bayındır, sadece ilçe üreticilerine değil ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Bayındırlı çiçek üreticileri festival de ilçelerini en güzel şekilde tanıtabilmek için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Geride kalan 25 yılda Bayındır, Türkiye’nin önemli çiçek üretim merkezlerinden biri haline gelirken Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali de ülkenin dünyaya açılan pencerelerinden biri oldu. Üreticiler, yüzlerce çeşit çiçekle oluşturdukları sergilerinde hem ülkemizin değişik yerlerinden gelen ziyaretçileri mest ediyor hem de ürünlerini pazarlama imkânı buluyor.

BU yıl 25. kez düzenlenecek olan Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’ne herkesi davet eden Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, “Festivalimiz ilçemiz için, ülkemiz için çok önemli bir festival. Sektörün öncüsü olan şirin ilçemizde misafirlerimizle birlikte festivalimizi güzel bir şekilde geçireceğiz.” dedi.

BAYINDIR Belediye Başkanı Davut Sakarsu, önümüzdeki günlerde düzenlenecek 25’inci Uluslararası Çiçek Festivali için kolları sıvadıklarını belirtti. Başkan Sakarsu, “Kimse merak etmesin, ilçemizin tanıtımına büyük katkılar sağlayan festivalimizi şanına yakışır şekilde gerçekleştireceğiz. Festival organizasyonunda büyükşehir belediyesinden de destekler alacağız” dedi. Belediye başkanlığına seçilmeden önce Bayındır Şoförler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten 5Sakarsu, “Göreve başlayalı kısa bir süre oldu. Belediyeyi tanımaya çalıyoruz. Öncelikle bütçemize bakacağız. Söz verdiğimiz projeleri ise sırasıyla hayata geçireceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.