SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçede sandık düğümü… Oylar yenden sayılıyor!

Bu haber 04 Nisan 2024 - 8:21 'de eklendi.

Komşu ilçede 367 oyla seçimi kaybeden bağımsız aday Vefa Ülgür’ün seçimin iptali için Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığı başvuru reddedildi. Ülgür, bu kez İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı başvuruda geçersiz oyların yeniden sayılması için itirazda bulundu. İtiraz kabul edilince 1380 geçersiz oy yenden sayılmaya başlandı.

İZMİR’DE seçimin kıran kırana yapıldığı Torbalı’nın komşu ilçesi olan Selçuk’ta mevcut başkan CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçimi kazanmasının ardından ilçede sular durulmadı.

367 OYLA seçimi kaybeden bağımsız aday Vefa Ülgür, ilk olarak YSK’ya başvurdu ve seçimin iptalini istedi. YSK’nı ret kararı vermesi sonrası Ülgür, bu kez geçersiz oylar konusunda İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu. Ülgür’ün başvurusunu değerlendiren İlçe Seçim Kurulu, geçersiz oyların yeniden sayılmasını kararlaştırdı.

EGEDESONSÖZ’E konuşan Vefa Ülgür, “İlçe Seçim Kurulu’dan da aleyhte karar çıkar ise İl Seçim Kurulu’na itirazımızı yapacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.