SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçede panayır coşkusu

Bu haber 21 Aralık 2023 - 23:41 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Selçuk’ta yeni yıl panayırı başlıyor. 26-27-28-29 Aralık tarihlerinde Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan Yeni Yıl Panayırına Torbalı’dan da katılım olması bekleniyor.

PANAYIRDA, eğlenceli etkinliklerin yanı sıra yerel üreticiler de yer alacak. Efes Selçuk yeni yıl heyecanını bir kez daha panayır ile yaşayacak.

ÇOCUKLAR BU ETKİNLİKLER KAÇMAZ!

EFES Selçuk Çocuk Meclisi’nin toplantısında dile getirilen meclis üyesi çocukların istekleri doğrultusunda düzenlenen Yeni Yıl Panayırında Hediyelik Eşya Stantları, Müzik, DJ Performans, Çocuk Etkinlikleri, Lunapark, Kar Yağışı, Sihirbaz Gösterisi, Noel Baba, Palyaço, Glow (Neon) Parti, Çocuk Diskosu, Sirk Gösterisi çocuklarla ve tüm kentlilerle buluşacak.

SELÇUK’UN bir yılbaşı geleneği olan Yeni Yıl Panayırı, bu yıl Efes Selçuk Çocuk Meclisi’nin kararlarıyla renklenirken yerel ekonomiye de katkı sunacak. Kent sokaklarını renklendiren Yeni Yıl Panayırı kapsamında düzenlenecek etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.