SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçede eski başkan Ülgür bağımsız aday oldu!

Bu haber 21 Şubat 2024 - 0:33 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Selçuk’ta 3 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Vefa Ülgür bağımsız belediye başkan adayı oldu.

YÜKSEK Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde yarışacak aday listelerini teslim etmesi için verdiği süre bugün itibarıyla sona erirken seçime bağımsız girecek adaylar da dosyalarını teslim etti. İzmir’in Selçuk ilçesinde 1999-2014 yılları arasında 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Vefa Ülgür de CHP’den aday gösterilmeyince, bağımsız aday olarak seçime gireceğini duyurdu.

ÜLGÜR adaylığını sosyal medya hesaplarından şu sözlerle duyurdu: “Partilerin yaptığı tercihler kentlilerin taleplerini, isteklerini yeterince karşılamadığı kanaatiyle yeni arayışlar doğdu. Kentli arkadaşlarımızdan, komşularımızdan, hemşerilerimizden ciddi teklifler yakınmalar aldım. Toplumların, kişilerin, sosyal yaşam içerisindeki herkesin ihtiyaç ve istekleri vardır. Benim 15 yıllık başkanlık zamanımda kentin bütün ihtiyaçları görülmüştür. Bir ev gibi düşünün; bir evin önce temel ihtiyaçları vardır bir taraftan da istekleri vardır. Başkanlığım sırasında, kentlinin imardan parka tüm ihtiyaçları görülmüştü. Son iki dönemdir maalesef görülmemiştir. İstekler konusunda da ortada bir çıktı göremedim. Tek başıma, sizlerden aldığım güçle, geçmişte beni sahiplenmenizi de bilerek herkesten destek bekliyorum. Benim ekibim bir yıl içerisinde bu işleri yoluna koyar düşüncesindeyim. Kentimiz için iyi bir seçim olsun. Sizlere kendimi emanet ediyorum”

İHRAÇ EDİLMİŞTİ

ÜLGÜR 2020 yılında, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle CHP’den ihraç edilmişti.

VEFA ÜLGÜR KİMDİR?

ESKİ Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, 04.06.1961 yılında Selçuk’un Şirince Köyü’nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Selçuk’ta tamamladıktan sonra 21 Mayıs 1979 yılında Selçuk Lisesi’nden mezun oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Ülgür, esnaflığın yanında tarım ve hayvancılıkla da uğraştı. Genç yaşta ilgi duyduğu politikada 1994-1999 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği ve CHP İlçe Başkanlığı görevleri yaptı. 18 Mart 1990 tarihinde seçildiği Selçuk Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini 20 yıldır başarıyla sürdürmektedir. Ülgür Selçuk’ta 18 Nisan 1999, 28 Mart

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.