SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçede dünya kadınlar günü doyasıya kutlanacak

Bu haber 06 Mart 2024 - 0:40 'de eklendi.

Cumhuriyetimizin 101. Yılında, 101 üretici kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bayındır Kanı Bey Parkı’nda buluşuyor. Program kapsamında, ‘Alayına Makara Tiyatro Grubu’nun skeç gösterileri olacak.

TORBALI’NIN komşu ilçesi olan Bayındır’da kadınların hazırladığı ürünleri sergileyip, satış yapabileceği ve aynı zamanda etkinliğe katılan misafirlerin eğlenebileceği, 8 Mart kadınlar günü etkinliğine tüm halkımız davet edildi.

BİRÇOK ETKİNLİK OLACAK

YAPILAN açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Etkinliğimizde kadınlardan oluşan koro ve Alayına Makara tiyatro gösterimi, çocuklar için yüz boyama gibi birçok etkinliğimiz olacaktır. 8 Mart Cuma günü Saat 11.00 – 18.00 saatleri arasında Kanı Bey Parkı’na bekliyoruz. Tüm hemşerilerimiz davetliler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.