SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçede aday adayı bolluğu!

Bu haber 24 Ağustos 2023 - 11:20 'de eklendi.

İlçe başkanlığı kongrelerinin sürdüğü Cumhuriyet Halk Partisi’nde26 Ağustos günü sandık başına gidecek olan Torbalı’nın komşu ilçesi olan Bayındır’da aday adayı bolluğu yaşanıyor. Mevcut İlçe Başkanı Behzat Aydilek’n yeni dönem aday olmadığı ilçede 4 isim ön plana çıkmış durumda…

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir’de tamamlanan mahalle delege seçimleri sonrası başlayan ilçe kongreleri kız kesmeden devam ediyor.

‘DEĞİŞİM’ sloganları ile gerçekleştirilen kurultay sürecinde kritik bir role sahip olan delege seçimlerinde İzmir’in birçok noktasında tartışmalar yaşanırken, Bayındır İlçe Örgütü de Cumartesi günü (26 Ağustos) sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

MEVCUT BAŞKAN YOKUM DEDİ

YEREL seçimler gösterdiği performans ile dikkat çeken ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk tur ile ikinci tur arasında oyunu arttıran mevcut ilçe başkanı Behzat Aydilek yeni dönem kongrede aday olmama kararı almıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.