SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komşu ilçe Bayındır’ın takımı BAL’a yükseldi

Bu haber 13 Nisan 2023 - 0:27 'de eklendi.

Tarihinin en büyük başarılarından birini elde eden Bayındırspor İzmirspor’u 4-2 yenerek play off’un bitmesine bir hafta kala BAL Ligine çıkmayı başardı. Şimdi sırada Torbalıspor da aynı gururu yaşamayı bekliyor.

BAŞTAN sona çekişmeli geçen ve son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçı Bayındırspor 9 kişi tamamladı. Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Bayındırspor taraftarları da takımlarını yalnız bırakmadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Bayındırspor taraftarı sahana inerek sahayı bayram yerine çevirdi. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de maçın ardından sahaya girerek şampiyonluğu futbolcular ve taraftarlarla birlikte kutladı.

ŞAMPİYONLUK KONVOYU YAPILDI

ŞAMPİYON Bayındırspor, Bayındır’da da meşalelerle karşılandı. Belediye Binası önünde toplanan Bayındırspor taraftarları burada takımı marşlar ile karşılayarak tezahüratlarda bulundu. Ardından ilçede şampiyonluk konvoyu yapıldı.

TORBALISPOR DA BAL’A YÜKSELMEYİ HEDEFLİYOR

RAKİBİNİ devirerek son haftaya da lider girecek olan temsilcimiz Torbalıspor ise önümüzdeki hafta sonu Güzelbahçe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan en az bir puan alması durumunda temsilcimiz BAL’a doğrudan katılacak. Torbalıspor ile Bayındırspor, aynı ligde olmasına rağmen farklı play-off gruplarında yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.