SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Komedinin kralı Torbalı’ya geliyor

Bu haber 28 Aralık 2023 - 0:50 'de eklendi.

Arya Kültür Sanat Torbalı’ya ünlü isimleri getirmeye devam ediyor. Son olarak Tiyatro Günleri düzenleyerek 3 ayrı ustayı Torbalı’da sanatseverlerle bir araya getiren Arya Kültür Sanat bu kez ekranların sevilen ismi, komedinin son yıllardaki en büyük temsilcisi Ayjhan Taş’ı Torbalı’daki sanatseverlerle buluşturacak

ARYA Kültür Sanat Torbalı’ya ünlü isimleri getirmeye devam ediyor. Son olarak Tiyatro Günleri düzenleyerek 3 ayrı ustayı Torbalı’da sanatseverlerle bir araya getiren Arya Kültür Sanat bu kez ekranların sevilen ismi, komedinin son yıllardaki en büyük temsilcisi Ayjhan Taş’ı Torbalı’daki sanatseverlerle buluşturacak. Kardeş Payı, İşler Güçler, Yusuf Yusuf, Düğün Dernek gibi komedinin kült filmlerinde rol alan, modern doğaçlama tiyatrosu Mahşer-i Cümbüş’ün kurucularından Ayhan Taş, ‘Sek Kişilik Gösteri’ isimli oyunuyla 9 Ocak Salı günü İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Saat 20.00’da başlayacak olan gösterilerin biletleri sadece 150 lira.  Valens Kafe (Bosna Kahvecisi), Egem Kitap Kırtasiye, Pilavcı Bozo, La Via Lounge, Taner Usta, By Hasan Kuaför, BKM Büfe ve Biletix’te satışa çıkan biletlere ilginin yoğun olduğu öğrenildi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

DAHA önce Torbalı’da Cihan Talay, Yüksel Ünal, Emrah Kaman, Sermiyan Midyat, Metin Uca, Ersin Korkut, Hakan Bulut, Deniz Oral, Faruk Sofuoğlu, Tuğçe Karademir, Metin Yıldız gibi popüler isimleri sahneye çıkaran Arya Kültür Sanat şimdi de Türk komedisinin dev ismi Ayhan Taş’ı vatandaşlarla buluşturacak. Kahkahanın an olsun durmayacağı, ‘Sek Kişilik Gösteri’ isimli tiyatro oyununun ana sponsoru Bahçeşehir Koleji. Türkiye genelinde 400 lira bandında gişede biletleri satılan oyunu 150 lira gibi bir ücretle Torbalı’da sponsorların destekleri ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Arya Kültü Sanat Genel Koordinatörü Meltem Danış, “Sponsorlarımız bir kez daha elini taşın altına koydu.

Bahçeşehir Koleji Ege Sürücü Kursları, Prodiş, Öztemel Çit, Kavram Kurs, Doğanoğlu Palet, Canboz Kasap & Şarküteri,  Pilavcı Bozo, Yerel Torbalı Gazetesi, Almi Balık Evi, Pidelio  ve Taner Usta’ya gerçekten çok teşekkür ederiz. Ellerini taşın altına bir kez daha Torbalı ve sanat için koydular” dedi. Öte yandan gösteri için bilet almak ve grup indirimi talep etmek isteyenler 0 552 898 35 47 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.