SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kombi bakımı şakaya gelmez

Bu haber 27 Kasım 2023 - 0:13 'de eklendi.

Torbalı’da kış ayları yaklaşırken, vatandaşlar kombilerinin bakımlarını yaptırmaya başladı. Yetkili servis Murat Demirbaş, yaptığı açıklamada hem tasarruf hem de riskleri ortadan kaldırmak için mutlaka düzenli bakım yapılması gerektiğini söyledi.

YETKİLİ servis elemanı olmayan kişiler tarafından yapılan yanlışların büyük risk taşıdığını aktaran Demirbaş, kombi ve petek bakımları için de yurttaşlara uyarıda bulundu.

“HER YIL YAPILMALI DÜZENLİ”

KIŞ aylarında cihazların daha yüksek verimli çalışması için bakımlarının her yıl yapılması gerektiğini kaydeden Demirbaş, cihazlara beyaz eşya mantığıyla yaklaşılmaması gerektiğini hatırlattı. Demirbaş, “3, 5, 10 yılda bakım yaptırmazsak herhangi bir sıkıntı olmaz mantığında yaklaşılıyor, aslında bu yanlış. Cihazların her yıl bakımlarının yapılması gerekiyor. Çünkü bunların içinde gaz, su var, gaz ve su birleşiminden oldukça problemlerden dolayı son kullanıcılar zarar görebilirler. Bunun için de özellikle alanında uzman firmalar tarafından yetkilendirilmiş yetkili servislerle çalışılmasını şiddetle tavsiye ediyoruz” dedi.

DAHA BÜYÜ ZARARLAR GÖREBİLİRSİNİZ

DEMİRBAŞ, kombi bakımlarının işin ehli personeller tarafından yapılması gerektiğini belirterek “Özellikle kış aylarının yaklaşması sebebiyle kullanmış olduğumuz kombiler yaşamımızı oldukça kolaylaştırmakta ve bize konforlu bir yaşam sunmaktadır. Kombinizin daha verimli çalışmasını istiyorsanız kombinizin periyodik bakımlarını düzenli olarak yapmanız gerekmektedir. Aksi halde kombinizde oluşabilecek arızalar, kombinizin performansını düşürecek ve eskisi kadar ısıtmayacaktır. Üstelik daha fazla doğalgaz sarfiyatı olacaktır. Bu da faturanıza yansımakla beraber, kış aylarının cebimize olumsuz etkilerini fazlasıyla gösterecek olup daha fazla doğalgaz faturası ödemenize sebep olacaktır. Kombi bakım ücreti araştırması yaptığınızda bir çok farklı fiyatla karşılaşmanız mümkündür. Burada dikkat etmeniz gereken husus ise kombi servisi hizmeti alacağınız firmanın yetkili belgesi yada yetkili sertifikasının bulunması önemlidir. Kendilerini yetkili servis adı altında tanıtan firmaya itibar etmeyiniz, nitekim parça adı altında arızası olmayan kombilerin sırf ücret almak için dolandırıcılıklara dikkat ediniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.