SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızını üniversiteye götüren Akat ailesi ölümün eşiğinden döndü

Bu haber 18 Kasım 2021 - 1:02 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nde çalışan Aşkın Akat, Manisa’nın Salihli ilçesinde trafik kazası yaptı. Olayda, içinde bulundukları araç hurda olurken, araçta bulunan Akat ailesi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

MANİSA Gördes’te eğitim gören kızını üniversiteye götüren Aşkın Akat, eşi ve kızı, Salihli’ye geldiği sırada bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Önce bariyerlere çarpan araç, sonrasında diğer şeride geçerek, karşı yönden gelen başka bir araca çarptı.

Meydana gelen kazada, her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, araçta bulunan yolcular için ambulans çağrıldı.

BÖLGEYE gelen sağlık görevlilerinin müdahalesiyle tedavi edilen araçtakilerin, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

AŞKIN Akat, “Çok ağır bir kaza atlattık, çok şükür hepimiz iyiyiz. Bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptık. Allah korudu” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.